Bel direct voor spoedgevallen, bevallingen en andere spoedeisende zaken: 06-31939569
Kraamkamer2016-11-22T09:18:37+01:00

Kraamkamer

Je kan hier een berichtje achterlaten voor andere aanstaande ouders met een mooie foto van je baby. Laat anderen weten hoe het beviel bij Vroedvrouwenpraktijk Veilige geboorte.

Mehmet Yûşa

Hoi ik ben Elif. Ik ben bevallen door Hester op 31 juli 2015 08:18 uur. Het was een natuurlijke bevalling in bet ziekenhuis OLVG West. Had wel veel hechtingen maar de bevalling zelf was super. Was ook heel blij met Hester en haar staigere. Mehmet Yûşa is bijna 2 jaar en hij is zo schattig. Hij doet het ook super goed. Komende tijd wil ik wel nog een broertje of zusje voor Mehmet dus kom zeker bij jullie op de praktijk. Ook al woon ik in osdorp. Ik was toen echt blij met jullie. Heel erg bedankt voor de hulp toen. Groetjes Elif, Onur en Mehmet Yûşa.

Clara

For an expat mother to be maybe is a little more difficult to choose a midwife in the Netherlands, as it was for me.

Luckily I have found these super girls and I decided to give it try. From my 1st appointment I felt confident and I decided to stay with them. My experience was really positive and I recommend “Veilige Geboorte” without hesitation because they are doing their job with love, dedication and professionalism.

Valentina

Simay Duhâ

Op 24 september ben ik bevallen van een gezonde dochter Simay Duhâ. Dankzij het vertrouwen en veilige gevoel dat mijn lieve verloskundige Annemiek mij gaf, heb ik een mooie thuisbevalling gehad. Ook alle controles in de praktijk zijn met alle zorg en aandacht uitgevoerd. Bij deze wil ik Annemiek, Karin, Fenna en Hester en natuurlijk de echoscopiste Didi heeeeeeel erg bedanken. Jullie zijn echte TOPPERS!!!

Dit had ik gedeeld toen ik pas was bevallen. Vandaag is mijn grote meid 6 maaden geworden. Het gaat gelukkig allemaal goed. Ik wilde haar foto posten om te laten zien dat we een echte dame worden.. ???

Groetjes…

Gijs

Aan het begin van mijn zwangerschap ging ik opzoek naar een fijne vroedvrouwenpraktijk en ik ben op veel momenten heel blij geweest dat ik voor Veilige geboorte heb gekozen! Ik heb alle vier de verloskundigen ontmoet en als zeer betrokken, daadkrachtig en kundig ervaren. Ik heb ook deelgenomen aan ‘Centering Pregnancy’, waarbij de controles in een vaste groep met andere zwangeren plaatsvonden. Deze bijeenkomsten werden op een natuurlijke en fijne manier begeleid door Annemiek en Karin. Met andere moeders uit de groep heb ik nog regelmatig contact, via de app en soms op het terras 🙂 Doordat ik mij bij Veilige Geboorte zo goed ondersteund voelde in mijn proces, had ik veel vertrouwen in de zwangerschap en mijn bevalling. Ik ben ervan overtuigd dat dit heeft bijgedragen aan de geweldige start die ik en mijn vriend hebben gehad met onze zoon Gijs.
Nogmaals veel dank voor de goede zorg en de vele bijzondere en gezellige momenten!

Marieke

Pom

Pom Emily Sara Flien is een blije baby. Ze is alweer vier maanden oud en kan al bijna zitten. Ze kijkt vrolijk op naar haar oudere broer en is rustig en tevreden. Met grote dank aan het team van de Praktijk rondom veilige geboorte en met name onze verloskundige Annemiek! Hoewel ze maar kort bij de bevalling was (het ging erg snel) heeft ze het erg goed begeleid. Ook was het fijn om haar en Karin na afloop nog even bij ons thuis te mogen ontvangen. Het is alweer even geleden maar ik kijk met veel plezier terug op de kraamtijd. Top gedaan, heel veel dank! Rosa en Pom

Lina

Queridas Annemiek en Fenna

O melhor momento na vida de casal é saber que irá ganhar um bebê. Tudo começa a girar em torno da gravidez. Surgem várias dúvidas, preocupações, e a cabeça vai a mil, durante os noves meses.

A escolha de uma parteira não é nada fácil. Precisa ter uma boa referêcia, pois essa profissional irá ajudar o casal a receber o maior presente na vida, um bebê.

Depois dos noves meses de convivência com os profissionais Annemiek Gelissen e Fenna van der Molen. Meu marido e eu só temos que agradecer o carinho, a atenção, e o mais importante, o esclarecimento de todas as nossas dúvidas. Recebemos todo o apoio necessário para ter um ótimo parto em casa. Visto que no Brasil, meu país de origem, não se tem essa prática.

Só temos a agradecer a essas profissionais.

Foi uma excelente experiência!

Obrigada por tudo.

Beste Annemiek en Fenna

Kinderen krijgen is het gelukkigste moment in het leven van een echtpaar. In het begint draait alles om de zwangerschap. Je vraagt je af of je de juiste beslissing hebt genomen, je maakt je zorgen over het kind. De keuze voor een goede vroedvrouw valt ook niet mee. Zij moet goede referenties hebben, je moet haar kunnen vertrouwen, want het gaat om de komst van het mooiste cadeau van je leven: je kind. Daarom is het goed te kunnen rekenen op de ervaring en deskundigheid van een vroedvrouw. Ik ben tijdens de zwangerschap enorm goed begeleid door Annemiek Gelissen en Fenna van der Molen. Ik ben van mijn  kind thuis bevallen, en ondanks  dat thuis bevallen niet zo populair is in Brazilië, mijn moederland, hebben jullie ons laten zien dat het net zo veilig is als in het ziekenhuis. Mijn man en ik zijn jullie dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Wat zijn jullie toch een geweldig stel vroedvrouwen!

Caroline Santos

Evi

Ik heb de begeleiding tijdens deze tweede zwangerschap als professioneel en leuk ervaren. Zowel voor als na de bevalling! Ook de grote broer van Evi vond het elke keer erg leuk om naar de ‘babydokter’ te gaan :). Ook fijn dat de echo’s op dezelfde locatie worden gemaakt. Dank voor alle goede zorgen!!

Manny

Aaliyah

Wij zijn pas bij 7 maanden zwangerschap gekomen bij de vroedvrouwen van veilige geboorte en dit is ons zeer goed ‘bevallen’. Wij hebben de controles iedere keer met een ander gehad om iedereen te leren kennen. Ik vind ze allemaal toppers. Ik heb een fijne thuis bevalling gehad met hele duidelijke instructies van de vroedvrouwen.

Onze kleine prinses Aaliyah doet het super goed!

Soraya

Hanne

Wij zijn tijdens de zwangerschap, onze eerste, heel goed begeleid door de vroedvrouwen van Veilige Geboorte. We hebben vooral veel contact gehad met Karin, en zij heeft ook de bevalling gedaan. Zij is een warme en adequate verloskundige, die ons het vertrouwen gaf dat een veilige thuisbevalling mogelijk was, waar wij eerst het idee hadden om naar het ziekenhuis te gaan. Onze dochter is uiteindelijk thuis geboren en het gaat heel goed met haar. Al met al waren zwangerschap en bevalling een hele mooie en bijzondere ervaring, mede dankzij de goede begeleiding!

‘De trotse moeder van Hanne’

Dai

Dai

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje ben ik bij de praktijk in z’n nieuwe vorm gekomen. In de eerste instantie was de keuze vooral ingegeven door locatie. Ik dacht bij mezelf, ach hoeveel verschil kan het maken bij welke praktijk je zit..
Nu, vergelijken met een ander kan ik niet. Echter wel weet ik dat ik heel erg blij ben geweest met Annemiek! Mijn zwangerschap verliep probleemloos en ook de bevalling in het ziekenhuis ging redelijk goed. Het herstel leek in de eerste week goed te gaan. Echter in de tweede week kreeg ik ineens heel veel pijn. Zo pittig dat ik toch met Annemiek belde, ook al was de kraamperiode afgelopen. Zij is op oudejaarsavond komen kijken en besloot dat ik nog naar het ziekenhuis moest ter controle. Mijn echtgenoot en ik konden geen oppas vinden zo op het laatste moment. Annemiek is uiteindelijk met me mee gegaan en heeft me daarna ook thuisgebracht. Ze had dit niet hoeven doen en heeft een (deel) van haar oudejaarsavond opgegeven. De steun die zij me heeft gegeven heb ik als enorm prettig ervaren. Zij heeft voor mij wel het verschil gemaakt door haar betrokkenheid en inzet. Dus nogmaals, Annemiek dank!!
Irene van der Munnik