Zwanger zijn en bevallen in Amsterdam Nieuw West

Veilige Geboorte is een vroedvrouwenpraktijk in Amsterdam Nieuw West waar aandacht is voor moeder, vader en kind. Iedere geboorte is een magische gebeurtenis waar oerkrachten in het spel zijn. In dat spel van oerkrachten biedt Veilige Geboorte in Amsterdam Nieuw West professionele en mensgerichte begeleiding.

Wie in Amsterdam Nieuw West wil bevallen is bij Veilige Geboorte in goede handen. Omdat we werken vanuit een holistisch perspectief, nemen we het hele plaatje in ogenschouw en proberen we je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze leven veranderende gebeurtenis. Dat is ook de reden dat je op onze website allerlei verwante informatie vindt. En we je ook bijvoorbeeld kunnen informeren over borstvoeding en kraamzorg.

Tegelijkertijd is ook in de periode van de zwangerschap de magie al aan het werk. Veilige Geboorte begeleidt je tijdens je zwangerschap in de praktijk in Amsterdam Nieuw West. Naast echoscopie en controles is er ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij Centering Pregnancy om zodoende te leren van vrouwen die in een zelfde situatie verkeren als jij.

Maar ook is er ruimte voor de vaders bij een zwangerschap in Amsterdam Nieuw West. Zijn betrokkenheid bij de zwangerschap en de bevalling heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind. Veilige Geboorte wijst je graag door naar ervaringsdeskundigen die onder meer werken met meditatie en coaching.