Bel direct voor spoedgevallen, bevallingen en andere spoedeisende zaken: 06-31939569
Kraamkamer2022-04-07T12:07:07+01:00
Kraamkamer Veilige Geboorte

Kraamkamer

Je kan hier een berichtje achterlaten voor andere aanstaande ouders met een mooie foto van je baby. Laat anderen weten hoe het beviel bij Vroedvrouwenpraktijk Veilige geboorte.

Lucinda

Wij hebben een hele prettige en persoonlijke ervaring gehad.De dames zijn allemaal erg betrokken, kundig, geduldig en hebben alle momenten met ons meegedacht! Op dit moment zit ik heerlijk met mijn baby op schoot te knuffelen en alles gaat goed.
De zwangerschap, bevalling en kraamtijd was een bijzondere en bewogen reis die door de dames van Veilige geboorte allemaal heel goed is begeleid.

 

Kimberly Wouters

Tijdens mijn zwangerschap ben ik onwijs fijn en warm begeleid door de dames van Veilige Geboorte. De laatste weken doorverwezen naar het ziekenhuis door het adequate ingrijpen van Farah. Helaas medisch bevallen, anders had ik haar heel graag erbij willen hebben.
Mijn zoontje is inmiddels 10 weken en doet het super. Het is een vrolijk, gezellig mannetje die veel lacht en weinig huilt!

Marloes Westerhof

Ik ben onwijs tevreden over Vroedvrouwenpraktijk Veilige Geboorte. De dames zijn allen super professioneel, betrokken, vriendelijk en lief. Ik voelde me heel erg veilig, geholpen en gehoord. Heel erg fijn bij de begeleiding van zo iets bijzonders als het krijgen van een kindje.

Met Louis, mijn baby, gaat het super. Hij slaapt als een Roosje, drinkt als een dijker. Hij is nu 6 weken oud, groeit, kan al lachen en is erg tevreden. Ik voel me ook energiek, gezond, tros en gelukkig.

Barbara

Dit zijn Alex en Lieuwe!
Voor mijn beide zwangerschappen (’19 & ’21) ben ik onder zorg geweest bij Veilige Geboorte en mijn oudste Alex is geboren onder begeleiding van Annemiek. Ik heb een hele fijne, prettige en veilige ervaring gehad tijdens zwangerschap en bevalling. Er werd goed naar mij en mijn (en partners) behoeftes gekeken; er wordt professioneel en met persoonlijke aandacht gezorgd. Prettig vond ik ook de holistische benadering. Warm gevoel aan overgehouden!

Sanne

Onze Sem is op 29 juli jl. geboren om 00.02 uur. Ik wilde heel graag thuis bevallen en Annemiek en Eef hebben dit mogelijk gemaakt. Het was een bijzondere ervaring en ik heb mij al die uren volledig in goede handen gevoeld bij deze dames. Ondanks de pijn hebben we ook erg veel gelachen. Zonder de aanmoediging en de steun van deze dames en mijn vriend had ik het halverwege al opgeven. Ook de voor- en de nazorg waren uitstekend. Hartelijk dank aan alle dames van de praktijk! Mocht er ooit nog een broertje of zusje voor Sem komen dan komen wij zeker bij jullie terug! Liefs, Sanne, John & Sem

Roeksana Marlissa

Hi iedereen ik ben Roeksana en ben 2 keer bevallen onder begeleiding van Veilige Geboorte. De eerste keer was op 20 mei 2015. Toen ben ik bevallen van Raphaël. De zorg tijdens mijn zwangerschap en tijdens mijn bevalling beviel zo goed, dat ik in 2020 opnieuw heb gekozen voor Veilige Geboorte. Op 8 september 2020 ben ik bevallen van Néomy. Deze bevalling werd ik ondersteund door Eef en daar ben ik superblij mee. Lotte en Annemiek waren ook super tijdens de controles en echo’s!

Raphaël en Néomy zijn 2 gezonde, vrolijke kinderen!