Bel direct voor spoedgevallen, bevallingen en andere spoedeisende zaken: 06-31939569
Kraamkamer2022-04-07T12:07:07+01:00
Kraamkamer Veilige Geboorte

Kraamkamer

Je kan hier een berichtje achterlaten voor andere aanstaande ouders met een mooie foto van je baby. Laat anderen weten hoe het beviel bij Vroedvrouwenpraktijk Veilige geboorte.

Marloes Westerhof

Ik ben onwijs tevreden over Vroedvrouwenpraktijk Veilige Geboorte. De dames zijn allen super professioneel, betrokken, vriendelijk en lief. Ik voelde me heel erg veilig, geholpen en gehoord. Heel erg fijn bij de begeleiding van zo iets bijzonders als het krijgen van een kindje.

Met Louis, mijn baby, gaat het super. Hij slaapt als een Roosje, drinkt als een dijker. Hij is nu 6 weken oud, groeit, kan al lachen en is erg tevreden. Ik voel me ook energiek, gezond, tros en gelukkig.

Barbara

Dit zijn Alex en Lieuwe!
Voor mijn beide zwangerschappen (’19 & ’21) ben ik onder zorg geweest bij Veilige Geboorte en mijn oudste Alex is geboren onder begeleiding van Annemiek. Ik heb een hele fijne, prettige en veilige ervaring gehad tijdens zwangerschap en bevalling. Er werd goed naar mij en mijn (en partners) behoeftes gekeken; er wordt professioneel en met persoonlijke aandacht gezorgd. Prettig vond ik ook de holistische benadering. Warm gevoel aan overgehouden!

Sanne

Onze Sem is op 29 juli jl. geboren om 00.02 uur. Ik wilde heel graag thuis bevallen en Annemiek en Eef hebben dit mogelijk gemaakt. Het was een bijzondere ervaring en ik heb mij al die uren volledig in goede handen gevoeld bij deze dames. Ondanks de pijn hebben we ook erg veel gelachen. Zonder de aanmoediging en de steun van deze dames en mijn vriend had ik het halverwege al opgeven. Ook de voor- en de nazorg waren uitstekend. Hartelijk dank aan alle dames van de praktijk! Mocht er ooit nog een broertje of zusje voor Sem komen dan komen wij zeker bij jullie terug! Liefs, Sanne, John & Sem

Roeksana Marlissa

Hi iedereen ik ben Roeksana en ben 2 keer bevallen onder begeleiding van Veilige Geboorte. De eerste keer was op 20 mei 2015. Toen ben ik bevallen van Raphaël. De zorg tijdens mijn zwangerschap en tijdens mijn bevalling beviel zo goed, dat ik in 2020 opnieuw heb gekozen voor Veilige Geboorte. Op 8 september 2020 ben ik bevallen van Néomy. Deze bevalling werd ik ondersteund door Eef en daar ben ik superblij mee. Lotte en Annemiek waren ook super tijdens de controles en echo’s!

Raphaël en Néomy zijn 2 gezonde, vrolijke kinderen!

Irene

Navid is deze week 4 weken oud en doet het heel erg goed. Ik had vanaf het begin een goed gevoel bij Veilige Geboorte en 9 maanden lang maakte mijn man en ik wedjes over wie onze verloskundige zou worden bij de geboorte 😄 Allebei wouden we Mirna, Fara en Annemiek! Uiteindelijk is het Fara geworden met Annemiek er zelfs nog even bij het laatste half uur!

Het was een zwangerschap en bevalling volgens het boekje. Heerlijk thuis. En Navid doet het nu ook allemaal volgens het boekje. Erg blij en dankbaar met alle kennis en kunde van de praktijk!

Mehmet Yûşa

Hoi ik ben Elif. Ik ben bevallen door Hester op 31 juli 2015 08:18 uur. Het was een natuurlijke bevalling in bet ziekenhuis OLVG West. Had wel veel hechtingen maar de bevalling zelf was super. Was ook heel blij met Hester en haar staigere. Mehmet Yûşa is bijna 2 jaar en hij is zo schattig. Hij doet het ook super goed. Komende tijd wil ik wel nog een broertje of zusje voor Mehmet dus kom zeker bij jullie op de praktijk. Ook al woon ik in osdorp. Ik was toen echt blij met jullie. Heel erg bedankt voor de hulp toen. Groetjes Elif, Onur en Mehmet Yûşa.

Clara

For an expat mother to be maybe is a little more difficult to choose a midwife in the Netherlands, as it was for me.

Luckily I have found these super girls and I decided to give it try. From my 1st appointment I felt confident and I decided to stay with them. My experience was really positive and I recommend “Veilige Geboorte” without hesitation because they are doing their job with love, dedication and professionalism.

Valentina